Lotus Elan

Search issue

PostPost by: gjz30075 » Fri Oct 13, 2017 1:45 pm

Hi all (Jeff). I find that when a search comes back with multiple pages of results, I can only see the
results on the first page. If I try to go to the second page, or third page, etc., I get back a message
that says "oops, we can't find the page you requested. Go home?"

Has something changed in the forum software? Or is it me?
Greg Z
45/0243K Sprint
36/5727 pre airflow coupe
User avatar
gjz30075
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 2422
Joined: 12 Sep 2003
Location: Roswell, Georgia, USA

PostPost by: pharriso » Fri Oct 13, 2017 2:03 pm

Greg, works for me. Try clearing the cache in your browser.
Phil Harrison
1972 Elan Sprint 0260K
User avatar
pharriso
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 2196
Joined: 15 Sep 2010
Location: Long Island NY, USA

PostPost by: gjz30075 » Fri Oct 13, 2017 6:45 pm

Phil, that doesn't seem to do it. I'm using this method in Google Chrome. Different way, perhaps?
Attachments
untitled-1-copy.jpg and
Greg Z
45/0243K Sprint
36/5727 pre airflow coupe
User avatar
gjz30075
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 2422
Joined: 12 Sep 2003
Location: Roswell, Georgia, USA

PostPost by: pharriso » Fri Oct 13, 2017 9:10 pm

That's it...
Phil Harrison
1972 Elan Sprint 0260K
User avatar
pharriso
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 2196
Joined: 15 Sep 2010
Location: Long Island NY, USA

PostPost by: gjz30075 » Fri Oct 13, 2017 11:18 pm

Just tried this on another laptop we have, and hardly used, same problem. Downloaded Mozilla and it, too,
failed.

Phil, what browser are you using?
Greg Z
45/0243K Sprint
36/5727 pre airflow coupe
User avatar
gjz30075
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 2422
Joined: 12 Sep 2003
Location: Roswell, Georgia, USA

PostPost by: pharriso » Fri Oct 13, 2017 11:35 pm

I use Chrome
Phil Harrison
1972 Elan Sprint 0260K
User avatar
pharriso
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 2196
Joined: 15 Sep 2010
Location: Long Island NY, USA

PostPost by: colin55 » Tue Nov 07, 2017 6:23 pm

Hi Guys
I have the exact same issue on my PC and
iPad. Have tried contacting Lotus Elan. Net for solution but never got a reply! I’d be interested to know what the answer is.
Colin
colin55
New-tral
 
Posts: 2
Joined: 19 Aug 2010
Location: Gloucestershire

PostPost by: rgh0 » Wed Nov 08, 2017 9:42 am

i search the forum using google as I find it gives better and more relevant results than the forum search function

cheers
Rohan
User avatar
rgh0
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 6277
Joined: 22 Sep 2003
Location: Melbourne, Australia

PostPost by: gjz30075 » Wed Nov 08, 2017 10:04 am

For some reason, it now works. I'm now able to get to beyond page 1 in a forum search. However, I like
Rohan's method better.
Greg Z
45/0243K Sprint
36/5727 pre airflow coupe
User avatar
gjz30075
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 2422
Joined: 12 Sep 2003
Location: Roswell, Georgia, USA

Total Online:

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests