Lotus Elan

Problems with PM

PostPost by: MarkDa » Sat Nov 30, 2019 5:41 pm

I've tried sending a PM a couple of times today and each time (eventually - after a couple of 're logins) I'm told it's been sent but they've remained in my out box and aren't in my Sent.
I've got plenty of space in all the folders.

Is it me or the system?

Any hot tips or procedure that has to be followed?
MarkDa
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 1040
Joined: 15 Apr 2017
Location: Stroud

PostPost by: ericbushby » Sat Nov 30, 2019 5:47 pm

Hi Mark
In my experience PMs stay in the outbox until read by the recipient.
Cheers
Eric in Burnley
ericbushby
Fourth Gear
Fourth Gear
 
Posts: 768
Joined: 13 Jun 2011
Location: east lancashire

PostPost by: 661 » Sat Nov 30, 2019 5:57 pm

Apologies, I mistakenly assumed this was an election themed thread.
Graeme
S4 SE
S2 GTS
Peterson JPS Exige
User avatar
661
Fourth Gear
Fourth Gear
 
Posts: 688
Joined: 29 Mar 2012
Location: East Sussex

PostPost by: MarkDa » Sat Nov 30, 2019 6:03 pm

Double post.
Last edited by MarkDa on Sat Nov 30, 2019 6:06 pm, edited 1 time in total.
MarkDa
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 1040
Joined: 15 Apr 2017
Location: Stroud

PostPost by: MarkDa » Sat Nov 30, 2019 6:05 pm

Thanks Eric. That'll explain why people post about PM in the thread I suppose as an email will be sent for that.

Don't get me started on him :D
MarkDa
Coveted Fifth Gear
Coveted Fifth Gear
 
Posts: 1040
Joined: 15 Apr 2017
Location: Stroud

Total Online:

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests